Szűrés

A(z) Kingston FURY kulcsszót tartalmazó cikkek

Kingston FURY Renegade DDR5 család az extrém túlhúzáshoz

2022. július 19. -

A memóriatermékek és technológiai megoldások szegmensében globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. gaming divíziója, a Kingston FURY bejelentette a Kingston FURY Renegade DDR5 és Kingston FURY Renegade DDR5 RGB memóriáit. A Kingston FURY Renegade DDR5 család a rendszerteljesítmény maximalizálására készült. 

Tovább

Hivatalos játékmemória-szállító lett a Kingston FURY

2022. július 15. -

A memóriatermékek és technológiai megoldások globális piacvezetője, a Kingston Technology Company, Inc. leányvállalata, a Kingston Technology Europe Co LLP partnerkapcsolatot kötött a Ninjas in Pyjamas esport szervezettel. A kétéves szerződés értelmében a Kingston, hivatalos memóriaszállító partnerként, maximális hardverteljesítményt biztosít a Ninjas in Pyjamas tulajdonában lévő összes esport csapat számára a Kingston FURY nagy teljesítményű RAM játékmemória-családjával.

Tovább

Kingston FURY Beast DDR5 RGB a stílusos túlhúzáshoz

2022. május 26. -

A memóriatermékek és technológiai megoldások szegmensében globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. gaming divíziója, a Kingston FURY bemutatta legújabb Kingston FURY Beast DDR5 RGB elnevezésű memóriáját. A Kingston FURY Beast családhoz tartozik a 10 000 MT/s sebességhatárt átlépő első DDR5-modul. A portfólió legújabb tagja továbbfejlesztett RGB-fényeffektusokat nyújt a nagyobb fényerőt és egyenletes megvilágítást biztosító, új hűtőbordával.

Tovább

PlayStation 5 memóriabővítési kisokos

2022. március 21. -

A legfrissebb adatok alapján egyre többen – világszerte 2,7 milliárdan – vannak, akik videojátékozással töltik a szabadidejüket. A koronavírus-járvány hatására ugrásszerűen megnőtt a gamerek száma többek között az ötvenen felüli korosztályban is, a játékkonzolok pedig rekordszámban keltek el.*

Tovább